Töltődj fel a Hotel Palace**** Hévízben tavasszal is

 

A Hévízi-tó méltán híres és kedvelt turisztikai célpont az országban. Gyógyhatásait a végtelenségig lehetne sorolni, mindenképp érdemes ide ellátogatni. Hévíz az évek során igazi kis kincsesláda lett, ami a hoteleket, sétálóutcákat, boltokat illeti, megéri eltölteni itt néhány napot.

 

 

Szerencsére lehetőségünk van egy maximális kényeztetést nyújtó szállodában, a Hotel Palace**** Hévízben, mindössze 200 méterre a tótól welness-pihenésre érkezni. 

A tóban való fürdőzés a napunk egy kis részét veszi csak el, érdemes utána visszatérve a hotelbe, annak különböző szolgáltatásit is kihasználni. 

 

A szálloda 135 tágas és kényelmes szobát tart számon, emellett pedig minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásokkal, tradicionális hévízi gyógykezelésekkel, kiváló gasztronómiával és egy híres szépségklinikával várja a kedves vendégeket. 

A wellness részlegen lehetőségünk van fürdőzni a beltéri élménymedencében, relaxálni a pezsgőfürdőben, testileg-lelkileg felfrissülni a szaunákban és a gőzkabinban, emellett pedig a gyermekek a CsemeteErdő játszóházban tombolhatják ki magukat.  

 

A szálloda szépségklinikája is garantálja a teljeskörű kényeztetést és a maximális kikapcsolódást. Az orvosi beavatkozásmentes fiatalodás helyszíne a klinika, ahol mezoterápia útján, speciális fiatalító koktél segítségével válhat bőrünk energikusabbá és sugárzóbbá.

Szerencsére hamarosan vége a télnek, éppen ezért már most szemezgethetünk a különböző tavaszi csomagajánlatok között.

Ha ünnepi időszakban választunk, akkor olyan plusz programokon is részt vehetünk, amelyekre egyébként nem lenne lehetőségünk. Ilyen például, ha a Húsvéti csomagajánlatot választjuk, akkor húsvéti programokon is részt vehetünk, illetve ha a március 15-i hétvégén szeretnénk ide utazni, akkor is garantáltan feltöltődünk testileg és lelkileg egyaránt, és újult erővel térhetünk vissza a munka világába.

 

A Palace Hotel**** elkötelezett híve a környezetbarát megoldásoknak is, ezért amennyiben a   elektromos autóval érkezünk a hotelbe, ingyenesen feltölthetjük azt a szálloda mélygarázsában.

Mindenképp érdemes tehát is Hévízre utazni tavasszal is, kikapcsolódni a négycsillagos hotelben, és fürödni a gyógyító, melegvizes Hévízi-tóban, hiszen az itt eltöltött idő garantált feltöltődést biztosít.