HomTom - új okostelefon a piacon

A XXI. században olyan gyorsan fejlődik a technológia, hogy szinte észre sem vesszük. 1945-ben készültek el a mobiltelefonok nulladik generációi, ezek voltak a mobil rádiótelefonok. Azóta pedig már ott tartunk, hogy nem tudunk válogatni az okostelefonok különböző fajtái között, selfiezünk, közösségi médiát használunk, dolgozunk, e-mailezünk a mobilunkkal. 

Az okostelefonok piacán a vezető készülékgyártók természetesen az Apple és a Samsung, viszont úgy tűnik, hogy mostanra mindkettőnél több vevőt sikerült generálnia a Huawei gyártóinak.

Ezeken kívül viszont számos másik gyártó is folyamatosan ad ki újabbnál újabb készülékeket, melyekkel remélik, hogy ők is hasonló magaslatokba emelkedhetnek.

Egy Kínából származó készülék, mely már megvásárolható itthon is, a HomTom. 

A név a Heng Tong kifejezésből származik, amely magyarul annyit tesz, mint örök kapcsolat. 

A nagy készülékekre fókuszáló márka még nagyon új a piacon, viszont van egy hatalmas előnye a versenytársakkal szemben, mégpedig az olcsósága. A mobilok ugyanis már 22990 forinttól megvásárolhatóak például a Redmobil webáruházában is. Ezek főleg olyan vásárlók számára előnyösek, akik csak egy jó minőségű telefont szeretnének, melyen e-mailezhetnek, böngészhetnek, telefonálhatnak, de nem szeretnének százezreket költeni.

A HomTom tehát egy könnyen elérhető, új okostelefon, ami persze több típusban és színben is elérhető, így még válogathatunk is a különböző készülékek között.