Babzsákhinta, tönkölypárna és egyéb hasznos kiegészítők a Bobojca műhelytől

A kreatív, színes és hasznos kiegészítők illetve játékok a visszajelzések alapján is egyértelműen könnyítik, boldogabbá és színesebbé teszik a szürke hétköznapokat. A tudatos szülők gyermekük boldogsága és egészsége érdekében fontos, hogy olyan játékokat és használati tárgyakat vásároljanak, melyek segítségükre lesznek a megfelelő nevelésben. Ehhez nyújt segítséget a Bobojca webáruház. Itt ugyanis a tönkölypárnától kezdve a baba-mama párnán és a nyálkendőn át egészen a babzsák alkotásokig mindenféle színes és szép tárgyat találhatunk.

 

 

Az egyik kiemelkedő és nagyon kedvelt termék nem más, mint a Bobojca Palinta. Ez az egyedi készítésű babzsák függőhinta kiváló mozgásfejlesztő és koordinációs képesség javító. Természetesen a vidámság és móka sem áll messze tőle, hiszen a kicsi gyerekek és a szülők számára is megfelelő ülő- vagy játszóalkalmatosság lehet.

 

A Palinta kertbe és a lakásba egyaránt felfüggeszthető. A mozgást és a koordinációs képességet oly módon tudja fejleszteni, hogy a tér minden irányába forog, így szoktatva a gyermek testét a megfelelő mozgáshoz. Plusz pozitívum a Palintával kapcsolatban, hogy akár 200 kg súlyt is képes megtartani, levehető huzata bármikor kimosható, és ajándékba még egy tartókötelet is küldenek mellé.

Ma már bármi megtalálható a közösségi oldalakon, így természetes, hogy a Bobojca műhely is rendelkezik Facebook profillal. Ezt pedig mindenképp érdemes követni, hiszen gyakran osztanak meg az érdeklődőkkel és vásárlókkal különféle akciókat, illetve nyereményjátékokat.

 

A Bobojca műhely webáruházában tehát számos hasznos kiegészítőt találhatunk, ami pici babáknak, gyerekeknek, kismamáknak vagy szülőknek lettek kifejlesztve, és a sok színnek, mintának és puha anyagnak hála, minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.