Ha szeretnél nevetni egy jót, akkor a Szabadúszók című filmet neked is látnod kell!

A Szeress, ha mersz, és a Senkinek egy szót se filmek rendezője Gilles Lellouche újabb alkotást készített. A Le Grand Bain, magyarul Szabadúszók címmel a hamarosan mozikba kerülő alkotás egy lúzer negyvenes pasiról szól, aki hogy kezdjen valamit az életével, beáll a férfi szinkronúszó csapatba. A parádés szereposztásban Mathieu Amalric, Guillaume Canet, Benoît Poelvoorde, Virginie Efira bizonyítja be, hogy semmi sem lehetetlen, főleg ha a szinkronúszásról van szó. 

A történetről: 

Bertrand úgy érzi, nem találja helyét a világban. Két éve nem talál munkát, gyerekei pedig a világ legnagyobb lúzerének tartják és hát nem is nagyon tudna velük vitatkozni ezen. Bár felesége végtelenül türelmes vele, a férfi úgy érzi, teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Egy nap megpillant egy hirdetést, amelyben amatőr szinkronúszó csapatba keresnek tehetséges jelölteket. Úgy dönt, belevág, és ez a döntés örökre megváltoztatja az életét. Bertrand elkezd edzeni a csapattal, akik a tagjai között vannak elég fura alakok. Persze a férfi szinkronúszó csapat sokakban ellenérzéseket vált ki, így bőven van ciki és vicces helyzet, hát még akkor, amikor a csapat benevez a világbajnokságra. Mert hát miért is ne? 

Azt persze nem áruljuk el, hogy mi lesz a verseny sorsa, az csak akkor derül ki, ha megnézed a Szabadúszók c. filmet. Hidd el nem fogod megbánni, mert ha megnézed az előzetest, már akkor is garantáljuk a nevetést :)