Black Friday – online is megéri

Ismerhetünk már olyan kutatásokat, melyek azt figyelik, hogy az emberek hogyan viselkednek egy általános vásárlásnál, és hogyan a fekete péntek napján. Arról is olvashatunk, hogy a szakemberek azt ajánlják, a Black Friday napján inkább online vásároljunk, és még véletlenül se menjünk személyesen a boltba, hiszen ilyenkor akár veszélyes, de főként stresszes dolgok történhetnek.Ilyenkor ugyanis az emberek sokkal agresszívabbak, és mindent maguknak akarnak, ezért nem ritka a lökdösődés, veszekedés, sértegetés sem. Persze sokan ennek ellenére is elmennek a boltokba, hiszen mégiscsak akciósan tudnak vásárolni. Csakhogy érdemes inkább megfontoltan és előre tervezetten gondolkodni/vásárolni.

Előfordul ugyanis, hogy év közben is akciózzák a termékeket, tehát érdemes odafigyelni, hiszen lehet, hogy nem a fekete pénteken lesz a legolcsóbb az adott termék.

Ha pedig online rendeljük meg az adott tárgyat, időt, energiát, idegeskedést és hosszú sorban állást is megspórolhatunk magunknak a pénzen kívül.

 

 Természetesen 2018-ban is lesz Black Friday, méghozzá november 23-án. Érdemes tehát ekkorra időzíteni a vásárlást, ami tehát előnyösebb, ha online történik.